



## **AGENDA OVERVIEW**







	BUBATION	ACENDA
TIME	DURATION	AGENDA
Welcoming Remarks		
11:00	5 mins	<b>Waleed AlRubaie</b> , Petrochemical & Conversion Industries Managing Director and Chief of Green Shoring Global Initiative
		Introduction
11:05	5 mins	Indian Embassy
11:10	5 mins	Invest India
11:15	5 mins	Abdulaziz Al-Qahtani, Saudi India Business Council Chairman
		Invest Saudi
11:20	5 mins	Reem M. Nakiyah, Senior Relationship Management Officer
		GSCRI and GSGI
11:25	5 mins	Naif Al-khaldi, Specialty Chemicals Director
		National Industrial Strategy (NIS) & National Industrial Deve. Center (NIDC)
11:30	5 mins	Othman Alkhaldi, Strategic Alignment Manager
11:35	5 mins	Hadi Alknani, Specialty Chemicals VP
		Land Solutions Royal Commission for Jubail & Yanbu (RCJY) and MODON
11:40	5 mins	Abdullah Alnafisah, Industrial Cluster Development Sr. Specialist
	5 mins	Turki Z. Alshammari, Contract management & supply chain localization program manager
11:45		
		MISA Investor Service
11:50	5 mins	Waleed A. Alshehri, Large Investors Director
		Open Discussion
11:55	15 - 30 mins	Open Discussion











